Murerarbejde

Hos Aalborg Facadefuge er vi specialister i facadefugning, men vi foretager naturligvis også mange andre mureropgaver. Vi er erfarne og kompetente murere, der er veluddannede og har arbejdet med alle former for murerarbejde før. Vi sætter en ære i at imødekomme jeres specifikke ønsker og behov, og vi leverer altid et færdigt resultat af høj kvalitet, så kontakt os venligst så vi kan skræddersy en løsning, der passer til jeres specifikke ønsker og behov.

Hos Aalborg Facadefuge varetager vi udover en generel facaderenovering både indendørs- og udendørs murerarbejde.

Indendørs murerarbejde

Når vejret ikke er til at arbejde udenfor, så foretager vi også alle former for indendørs murerarbejde.

Badeværelser

Har du brug for erfarne og imødekommende murere til enten at hjælpe til med dit nye badeværelse eller til at renovere dit nuværende badeværelse, så kan vi hos Aalborg Facadefuge hjælpe dig, så du får det badeværelse, du altid har drømt om.

Fliser og klinker

Brugen af fliser og klinker er gode løsninger i mange forskellige sammenhænge, og inden for de seneste par år, er det igen blevet mere og mere populært, blandt andet fordi det ikke kræver så meget vedligeholdelse og rengøring. Et gulv af fliser og klinker er også utroligt slidstærkt og egner sig godt til for eksempel gange, opholdsrum og lignende.

Reparations- og vedligeholdelsesopgaver

Det kan være, at din bolig med årene er blevet slidt på nogle områder, eller at du måske ønsker en opfriskning af hele bygningen. Det kan også være, at din bolig har haft nyligt opståede skader som for eksempel vandskader. Uanset hvilke dele af din bolig, der kræver reparation eller vedligeholdelse, så er vi hos Aalborg Facadefuge klar med gode råd og vejledning, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, og vi leverer et færdigt resultat af høj kvalitet og inden for den aftalte pris og tidsramme.

Udendørs murerarbejde

Vi er eksperter i udendørs murerarbejde, og vi kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver, der ikke bare handler om at skifte gamle fuger ud med nye.

Netpuds

Vi har stor erfaring med netpudsning, og vi kan klart anbefale denne måde at pudse din facade på, da vi ved at netpudse forstærker den nuværende facades holdbarhed.

Vi kan altså foretage en professionel netpudsning af din facade, der ikke bare kommer til at se godt ud og give et bedre helhedsindtryk af din bolig, men også mindsker den fremtidige vedligeholdelse af din facade.

Vandskuring

Med tiden nedbrydes murværk og overfladen på dit hus langsomt, hvilket kan få dit hus til at se slidt ud, men hos Aalborg Facadefuge er vi også specialiserede i vandskuring, som er en facadepudsningsmetode også kaldet filtsning eller tyndpuds, der kan give dit hus liv på ny.

Sætningsskader

Vi oplever nogle gange, at revner i huset har ført til sætningsskader. Det er vigtigt at få udbedret sætningsskader så snart de opdages, så man kan sikre sig, at skaden ikke bliver større og fører til eventuelle fugt- og vandskader.

så kontakt os endeligt for rådgivning og udbedring af eventuelle sætningsskader, så vi sammen kan finde en løsning og undgå at skaden spreder sig.

Sokkel Reparation

Hvis soklen på dit hus er beskadiget eller revnet, bør den repareres eller pudses op på ny, hvilket vi med vores kompetencer kan hjælpe jer med hos Aalborg Facadefuge. Kontakt os for at få et tilbud eller for at lære mere om sokkel reparation.

Generel Facaderenovering

Vi er som nævnt specialister på en lang rækker problemstillinger og opgaver vedrørende facaderenovering, men det kan godt være, at du bare vil give lidt nyt liv til din facade og tillægge huset ekstra værdi, så du ønsker at få foretaget en generel facaderenovering. Vi kan hos Aalborg Facadefuge give et udkast på et tilbud eller give dig vores bedste råd og vejledning vedrørende en generel facaderenovering.

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv