Omfugning af murværk

En renovering af ejendommens udvendige fuger, vil resultere i, at ejendommen vil fremstå nyere og mere velholdt. Efter omfugningen vil ejendommen være mere solid og sund.

OBS! Ved omfugning af din ejendom laver vi gerne et prøvefelt, så du som kunde, får et visuelt overblik over, hvordan din ejendom vil komme til at se ud med nye fuger.

play-button
Hør fra vores kunder

Jeg har haft Aalborg Facade-Fuge til at lave nye fuger, sokler, sålbænke, samt beklædning med Hardi-plank. Det er et fantastisk stykke arbejde de har udført! Hele forløbet har været en fornøjelse, og det er rart at kunne mærke at man har med håndværkere at gøre som sætter en ære i at lave det ordentligt, og brænder for det de laver. Mine varmeste anbefalinger til Aalborg-Facadefuge! Jeg nyder mit "nye" hus.

Anders Keis Hansen
Hør fra vores kunder

I foråret 2016 skiftede Aalborg-Facadefuge vores fuger. Et uproblematisk forløb med et flot resultat. Der var pænt ryddet op efter arbejdet som blev udført hurtigt og effektivt til en fornuftig pris.

Brian S.

Hvad er fordelene ved omfugning?

Generelt er omfugning en en god investering på flere områder:

  • Ejendommens murværk forbedres.
  • Helhedsindtrykket forbedres.
  • Murværket vil blive solidt og sundt.
  • Øger husets værdi.
  • Fjerner eventulle fugtgener.
  • Forbedrer isoleringsværdien.
  • Forbedrer sandsynligvis indeklima.

Dit hjem er vores arbejdsplads

Erfaringsmæssigt så ved vi, at det kan være træls, at have en håndfuld murere på besøg. Vi ved også at det er din base og dit territorie vi befinder os på. Derfor er det vores opgave, at være til mindst mulig gene, mens vi forbedrer murværket. Vi er specielt gode til fuger og gør det der skal til, for at få afdækket i det omfang der er nødvendigt. Vi kan ikke komme udenom, at det støver ved udfræsning af fuger. Vi bruger derfor støvsugere på vores fræsere, så de opfanger det meste støv inden det bliver til gene for dig.